Bij Maxilia laat ik mijn mutsen bedrukken!

maxilia-logo

Bij Maxilia heb ik onlangs mijn mutsen laten bedrukken. Hier was ik zeer tevreden over. De winter komt er namelijk aan, en mijn werknemers mogen het buiten niet koud krijgen. Ze krijgen van mij een muts met ons logo er op. Uiteraard komen hier nog meer kledingstukken bij met ons logo er op.

Zomermuts-bedrukken

Elke nazomer begint de kou al te komen, en moet je je voorbereiden op de winter. We hebben zelf een autogaragebedrijf, waardoor onze garage deur vaak openstaat. De auto’s moeten namelijk elke keer weer er in, en er weer uit. Het word dan ook koud in de garage, en moet iedereen goed gekleed zijn. Hiervoor ging ik opzoek naar bedrijven die mij kunnen helpen met wat ik zoek.

Internet

Op internet kwam ik Maxilia tegen. Zij zijn veruit het beste bedrijf die mij kan helpen. Ze hebben namelijk een snelle levering. Ook hebben ze een scherpe prijs- en kwaliteitsverhouding. Overigens verlenen ze ook een goede service. Mijn omgeving heeft dit bedrijf ook aangeraden, omdat ze de beste kwaliteit leveren. Dit allemaal maakt het vertrouwder om voor dit bedrijf te kiezen. Ik had nog wel wat overige vragen over het product.

Contactt shirt bedruken

Ik had besloten om een van de medewerkers van het bedrijf te bellen. De telefoon werd vriendelijk opgenomen door een van de medewerkers van het bedrijf. De medewerkers wist duidelijk waar die het over had, en kon mij direct helpen met mijn vraag. Geweldig bedrijf! Ik hoop dan ook de samenwerking te stimuleren in de toekomst.