Een hele leuke EHBO cursus

EHBO cursus

EHBO cursus

Het volgen van een EHBO cursus stond al een langere tijd op mijn verlanglijstje. Vroeger wilde ik altijd verpleegkundige worden, omdat ik het menselijk lichaam heel erg interessant vind. Dat is ook nooit veranderd, maar toch ben ik een andere opleiding gaan doen. De reden hiervoor was dat ik toch beter bleek te zijn in meer exacte vakken en daarom ben ik de kant van communicatie op gegaan. Hier heb ik het ook onwijs naar mijn zin, maar toch heb ik altijd meer willen leren over deze dingen. Daarom ben ik een tijdje geleden gaan zoeken waar ik zoiets kon gaan doen hier in de buurt. Ik vond het wel belangrijk dat ik het makkelijk zou kunnen combineren met mijn werk en daarom was het handig dat ik G4s tegen kwam. Zij bieden deze training namelijk door het hele land aan. Daarom is het echt voor iedereen makkelijk bereikbaar.

Een meevaller

EHBO cursus

Toen ik deze EHBO cursus vond, zag ik ook direct dat de prijs heel erg goed was. Het was niet duur en lag zelfs nog onder mijn budget. Dit vond ik ongelofelijk fijn om te zien en daarom heb ik meteen geboekt. Zij hadden op hele korte termijn nog plek, dus dat was mooi meegenomen. Ik ben zelf nogal ongeduldig aangelegd, dus wachten is niet een van mijn sterkste punten. Ik kijk er onwijs naar uit en kan niet wachten tot ik mijn diploma ga halen. Neem voor meer informatie zeker eens een kijkje op de website van deze aanbieder!