Een schaamlipcorrectie heeft mij van de vreselijke pijn afgeholpen

Als een meisje van een jaar of zestien liep ik altijd rond met pijn, pijn in mijn schaamstreek. Achteraf weet ik nu dat veel meisjes/vrouwen van dit probleem last hebben, maar toen als zestien jarige schaamde ik me ervoor om dit kenbaar te maken waar ik last van had. Zelfs durfde ik het toen niet tegen mijn moeder te zeggen, achteraf het domste wat ik kon doen om deze pijn te verzwijgen. Ik kon namelijk niet meer zonder pijn fietsen, of strakke broeken dragen. Toen ik op een gegeven moment verkering kreeg en voor de eerste keer het bed deelde met deze jongen kon ik wel huilen van de pijn. Dit was de druppel, hier moest iets aan gedaan worden. Met een brok in mijn maag ben ik naar de huisarts gegaan, ermee blijven lopen was geen optie. Toen hij me onderzocht was het antwoord al vrij snel dat ik een schaamlipcorrectie moest ondergaan om van de pijn af te komen. Doordat ik veel te grote schaamlippen had bleef ik deze klachten houden als ik er niets aan zal laten doen. Ik kreeg de tip om eens op internet naar de site van kliniek Veldhoven te gaan en daar een afspraak te maken voor een eerste consult voor een schaamlipcorrectie. schaamlip

Ben weer helemaal pijnloos

Mijn operatie heb ik inmiddels al een paar maanden geleden gehad, en sindsdien ga ik helemaal pijnloos door het leven. Kan weer strakke broeken dragen, en weer heerlijk lange afstanden fietsen, zelfs de sex is nu zeer plezierig voor mij.  schaamlipcorrb