Een scootmobiel huren

Niemand zit er echt op te wachten om gebruik te moeten maken van een scootmobiel. Soms ontkom je er niet aan doordat je ouder wordt. In sommige gevallen kan er sprake zijn van een ongeluk of een operatie dat je tijdelijk niet kan/mag lopen. Omdat ik zelf al een zeer pijnlijke knie had en door een operatie een knieprothese heb gekregen was het voor mij tijdelijk niet mogelijk om te lopen. Gelukkig dat er de mogelijkheid was om via Scootmobiel Vitaal tijdelijk een scootmobiel te huren. Hierdoor bleef ik toch een beetje mobiel en kon ik zelfs naar mijn werk komen.  

Een tijdelijke oplossing

Je kan natuurlijk ook een gewone rolstoel of krukken gaan gebruiken. Maar voor een gewone rolstoel heb ik iemand nodig die mijn rolstoel wil duwen en met krukken ben ik niet zo handig.

Gelukkig was de rolstoel voor mij maar een tijdelijke oplossing maar ik kan mij voorstellen wanneer je dagelijks aan een rolstoel bent aangewezen je ook een goede stoel moet hebben. Daarom kan je het beste naar Scootmobiel Vitaal gaan om je de mogelijkheden van een goede rolstoel te laten zien. Door middel van testritten kan je zien welke stoel het beste bij je zal passen.

Wanneer je afhankelijk wordt van een scootmobiel dan wil je natuurlijk ook ervan uit gaan dat deze te vertrouwen is. Bij Scootmobiel Vitaal kan je ervan uitgaan dat elke stoel in perfecte staat is. Je hebt hier zelfs de mogelijkheid om een gebruikte stoel te kiezen, maar dat is voor ieder persoon weer anders.