Zeer goede babor make up

Voor mijn huid wil ik alleen maar de beste producten en daar hoort de babor make up bij. Al meer dan 55 jaar bestaat dit product en heeft een zeer goede naam in de schoonheidsbranche. Zo bestel ik dit product vaak online, maar laat mij hier ook mee behandelen bij de Schoonheidssalon Reflections. Hier kan je terecht voor de volgende behandelingen, zoals;

  • Babor Gezichtsbehandelingen
  • Cosmetische Pedicure
  • Harsen
  • Shellac Nagels
  • Visagie en bruidsmake-up

Voor mij is er een hele wereld open gegaan vanaf het eerste moment dat ik dit merk ben gaan gebruiken. Mijn gezicht ziet er tegenwoordig echt mooi uit en daar ben ik zeer blij mee.  

Weer een stralend gezicht

Omdat ik altijd al problemen heb met mijn huid ben ik naar de Schoonheidssalon Reflections gegaan. Hier hebben zij mij een geweldige behandeling gegeven en daardoor is mijn huid ook wat rustiger geworden. Vaak had ik last van rimpels en andere kwaaltjes. Maar daar wist de medewerkster wel raad mee en heeft mijn gezicht een geweldige behandeling gegeven.

Tegenwoordig gebruik ik alleen maar de beste producten voor mijn lichaam en daar hoort nu de babor make up standaard bij. Nooit meer zal ik een ander merk gaan gebruiken. Zeker nu ik weet wat voor een effect dat op mijn huid heeft.