Kliniek Veldhoven – Schaamlipcorrecties de oplossing voor u!

Kliniek Veldhoven - Schaamlipcorrecties

De afgelopen maanden heb ik rondgelopen met een beschamend probleem. Dit beschamende probleem durfde ik niet eens te delen met mijn man. Totdat mijn humeur zo slecht werd dat ik er wel over moest praten. Zodoende vertelde ik mijn man dat ik last had van een hevige pijn aan mijn schaamlippen. Hij belde onmiddellijk de huisarts en deze verwees ons uiteindelijk door naar Kliniek Veldhoven – Schaamlipcorrecties. Volgens onze huisarts heeft kliniek Veldhoven de beste chirurgen binnen in dienst, binnen in ons regio. Vandaar dat dezelfde dag dan ook een afspraak in heb gepland bij kliniek Veldhoven.

Kliniek Veldhoven - Schaamlipcorrecties

Goede chirurgen

Tijdens onze afspraak is de chirurg het probleem gaan bekijken. Snel kwam de chirurg tot de conclusie dat Kliniek Veldhoven – Schaamlipcorrecties noodzakelijk was voor mij. Mijn buitenste schaamlippen stonden te ver naar buiten. Hierdoor waren mijn schaamlippen te groot geworden en al het overtollige huid moest z.s.m operatief worden verwijderd. Zo niet? dan kon dit verder gaan ontsteken en dan zal de pijn erger worden. Na dit gesprek nam ik dan ook het besluit deze chirurg een labiacorrectie bij mij uit te laten voeren.

Kliniek Veldhoven

Een geslaagde correctie

Achteraf gezien kan ik u vertellen dat de labiacorrectie geslaagd is. De ingreep verliep gelijk goed en ook voelde ik er niets van. Alleen na de ingreep had ik er een paar dagen last van want de wond moest helen. Maar nu zijn wij alweer anderhalve week verder en de pijn is volledig verdwenen. Ik ben niet meer chagrijnig, ik kan weer sporten en ook zijn mijn prestaties op werk weer optimaal!