Minder rimpels dankzij kliniekveldhoven.nl

Kliniekveldhoven.nl

Minder rimpels, jongere uitstralingKliniekveldhoven.nl

Kliniekveldhoven.nl heeft ervoor gezorgd dat ik er in mijn gezicht een stuk jonger uitzie. Laatst schatte iemand mij 39 jaar, terwijl ik eigenlijk 51 jaar oud ben. Dat vond ik een onwijs compliment. Toen ik vertelde dat mijn uiterlijk niet helemaal natuurlijk was, had diegene dat niet eens gezien. Daardoor weet ik ook wel dat het heel erg goed gedaan is. Ik was voor de behandeling namelijk erg bang dat ik eruit ging zien als een barbiepop zonder emotie. Dit zie je natuurlijk wel eens op tv voorbij komen en hier worden ook veel grappen over gemaakt. Het hoeft alleen echt niet zo te zijn. Zolang je niet teveel laat inspuiten, kan er weinig mis gaan. Wanneer je naar een goede arts gaat, net als wat ik heb gedaan, dan zal deze ook nooit zoveel inspuiten dat jij geen emotie meer kunt laten zien. Bij mij heeft de dokter gekeken naar hoe de verhouding in mijn gezicht liggen en daarop heeft hij de hoeveelheden aangepast.

Echt een enorme aanraderKliniekveldhoven.nl

Op de website kliniekveldhoven.nl kun je heel veel voor en na foto’s zien, waardoor je een goed beeld kunt vormen van wat jou te wachten staat. Zelf heb ik hier ook gekeken om een beeld te vormen hoe mijn hoofd er naderhand uit zou zijn. Tijdens het eerste consult is ook erg goed geluisterd naar mijn wensen, waardoor ik er sowieso veel vertrouwen in had. Uiteindelijk ben ik meer dan tevreden en zou ik hen aan iedereen willen aanraden!